4 redenen om in vastgoed te investeren

Vastgoed is waardevast

De waarde van vastgoed zal op termijn alleen maar stijgen. Uw vastgoed stijgt immers mee met de toenemende kosten van levensonderhoud. Het realiseren van een nieuw gebouw wordt alsmaar duurder omdat grond en materialen schaars zijn. De voornaamste kostencomponent van een nieuw gebouw zijn arbeidsuren van bouwvakkers, studiebureaus, architecten, werfleiders,... Deze 'uren' volgen een automatische loonindexatie en maken dus dat bouwen elk jaar een stukje duurder wordt.

   Vastgoed is tastbaar

Met vastgoed geniet u een vast en zeker inkomen, de automatische indexatie door inflatie vereenvoudigt de maandelijkse aflossing van uw lening. Bovendien maken de huidige, historisch lage rentevoeten lenen nog interessanter waardoor u een extra turbo op uw rendement plaatst.

Wonen is een basisbehoefte

Iedereen, jong of oud, rijk of arm,  heeft nood aan een dak boven zijn hoofd. Een investering in vastgoed is dan ook de enige belegging die aan deze basisbehoefte een oplossing biedt. De demografische evolutie, het fenomeen gezinsverdunning en de strengere energienormen doen de vraag naar kwalitatief en nieuw vastgoed op lange termijn alleen maar toenemen.

Nieuwbouw is de toekomst

Door in nieuwbouw te investeren onder de Wet Beyene geniet u 10 jaar garantie van de projectontwikkelaar, aannemer en architect voor elk gebrek op vlak van stabiliteit of isolatie.
Een duurzaam gebouw volgens de laatste normen inzake isolatie en energiezuinigheid op een centrumlocatie met een toparchitectuur is uw garantie op succes en een zorgeloze investering.

Contacteer ons: